Brasilien, 5 Reals for VM i fodbold 2014

746,00
Få den officielle erindringsmønt for VM i Fodbold i Brasilien 2014
Model/varenr.: 18474

VM i fodbold er årets største soprtsbegivenhed i 2014, og du har nu muligheden for at erhverve dig et evigt minde om denne store begivenhed.

Mønten er slået af Brasiliens nationalbank Casa da Moeda Do Brasil i samarbejde med FIFA™. Forsiden viser en fodboldspiller som udfører et saksespark, og mere brasiliansk bliver det ikke. Bagsiden viser maskotten Fuleco, der står på en fodboldbane med en fodbold i hånden. Fuleco er et bæltedyr, som er særegent for Brasilien og udrydningstruet. Bæltedyret Fuleco skal skabe opmærksomhed omkring dyrelivet i Brasilien. Fuleco er sammensat af ordene "Futebol" og "Ecologia".

 

Mønten fremsendes i den højeste kvalitet – proof.  Kvaliteten proof betyder at mønten er blevet præget i et støvfrit miljø og i stedet for de sædvanlige 2 slag med stemplet har mønten fået 4-5 slag. Disse forhold giver en smukkere overflade på mønten, som bliver nærmest spejlagtig. Mønten fremsendes i Møntkompagniets smukke skrin, inklusiv ægthedscertifikat og følgebrev med detaljeret information om mønten.

 

Hvis du vælger at bestille per telefon eller med svarkort medsendes et girokort på 795,- kr. til betaling indenfor 14 dage.

 

Mønten er en 5 Reals slået i 92,5 % sølv, også kendt som Sterlingsølv, og den vejer 27,0 g. Den har en diameter på 40,0 mm., så det er en kæmpe stor sølvmønt, som er endnu større end både de amerikanske sølvdollars og de danske erindringsmønter. VM-mønten er slået i et særdeles lavt oplag på 20.000 eksemplarer, og den er selvfølgelig forlængst udsolgt fra Casa da Moeda Do Brasil.