Han Solo

1.495,00

I anledning af den nærtstående Star Wars-film Solo: A Star Wars Story tilbyder Møntkompagniet i denne måned den flotte 1 ounce sølvmønt med Han Solo, nedfrosset i karbonit.

Model/varenr.: 20202

I 1977 blev vi for første gang introduceret til Luke Skywalker, Han Solo og Prinsesse Leia, da George Lucas’ Star Wars udkom. Den episke fortælling om kampen imod Imperiet, Darth Vader og den onde Kejser fangede publikum verden over og blev starten på en af de mest elskede filmsagaer nogensinde.

Den charmerende og sarkastiske smugler Han Solo, spillet af Harrison Ford, er på mange måder en af de mest mindeværdige og populære Star Wars-karakterer. Derfor blev det i 2013 annonceret at Han Solo ville få sin egen film som en del af den nye Star Wars Antologi. Filmen vil fokusere på en yngre Han Solo og hans eventyr før begivenhederne i den første Star Wars. Derudover vides der ikke meget om plottet. Filmen forventes at få premiere i Danmark 25. maj 2018.

Han Solo 2 $ fra 2016 vejer 31,1 g., er slået i 99,9 % sølv og målet hele 40 mm. I diameter. Mønten leveres i en ucirkuleret kvalitet 0 (proof) og den koster kun 1.495,00 kr. inkl. porto og ekspedition. Mønten fremsendes i originalt skrin med ægthedscertifikat, samt et følgebrev som detaljeret beskriver mønten.