Årssæt 2020

299,00

Årssættet fra 2020 er det nyeste årssæt der er udgivet af Nationalbanken. Det er af den absolut bedste kvalitet 0 og har en flot spejlende overflade uden slid og med betagende og nydelige motiver på mønterne.

Møntsættet indeholder ud over de almindelige cirkulationsmønter en 20-kroners erindringsmønt for Dronningens 80-års fødselsdag i proof!

2020 har været et begivenhedsrigt år, med op og nedture - dog mest med nedture. Det kan ikke nægtes, at 2020 har stået i Coronas navn. Men, selvom det ikke er det mest positive, er det stadig et værdigt minde at have - når vi om nogle år tager et kig tilbage i tiden. For selvom Coronaen i bogstaveligste forstand har holdt os fra hinanden - har vi som danskere trådt i karakter, og stået sammen hver for sig. Vist mod, udholdenhed og kærlighed. Så, selvom årssættet fra 2020 er et minde om Coronavirussen, er den samtidig et minde om, at vi som danskere i en svær tid, tilsammen overkom en stor forhindring i vores hverdag.

Hvis De ønsker Dem fremragende kvalitet er årssættet ikke til at tage fejl af. Det er nemlig af den absolut bedste kvalitet 0 og har en flot overflade uden ridser og med betagende og nydelige motiver på mønterne. Møntsættet er naturligvis i sin originalform og er desuden slået i langt højere kvalitet end de mønter der sædvanligvis er på markedet. Dette møntsæt er absolut uundværlig for enhver der værdsætter mønter af meget høj kvalitet.

Ved køb af dette Årssæt starter du den frie samling af "Danmarks Årssæt", som er helt uden binding eller forpligtelser. Læs mere