Årssæt 2021

299,00

Årssættet fra 2021 er udstedt af Nationalbanken. Det er af den absolut bedste kvalitet 0 og har en flot spejlende overflade uden slid og med betagende og nydelige motiver på mønterne.

 

2021 har været et bemærkelsesværdigt år, heldigvis med flere op- end nedture og efter 2020, har vi endelig kunne se lyset for enden af tunnelen. Som vi oplevede ved diverse sportsbegivenheder, betyder sporten meget for den danske befolkning. Selvom vi fik den værste tænkelige start på fodbold-EM, har vi i Danmark vist, hvordan man står sammen. Denne nyfundne kampgejst, viste de danske atleter også med deres flotte OL-præstationer i Japan. Selv efter 2020, har vi 2021 oplevet, at der bare er noget specielt ved det danske samfund. 2021 blev sportens år, hvor glæden, den gensidige støtte og sammenholdet danskerne imellem har været exceptionelt.

Hvis De ønsker Dem fremragende kvalitet er årssættet ikke til at tage fejl af. Det er nemlig af den absolut bedste kvalitet 0 og har en flot overflade uden ridser, og med betagende og nydelige motiver på mønterne. Møntsættet er naturligvis i originalemballage, og er desuden slået i langt højere kvalitet end de mønter der sædvanligvis er på markedet. Dette møntsæt er absolut uundværligt for alle der værdsætter mønter af meget høj kvalitet.

 

Ved køb af dette Årssæt starter du den frie samling af "Danmarks Årssæt", som er helt uden binding eller forpligtelser. Læs mere