Årssæt 2021 PROOF

995,00
1.995,00
Du sparer: 1.000,00

Årssættet i proof fra 2021 er det nyeste proof årssæt der er udgivet af nationalbanken. Kvaliteten fås ikke bedre, da mønterne under prægningen får flere slag end ved fremstillingen af almindelige mønter, så møntens relief fremstår tydeligt og silkemat. Sættet sælges til den lave pris af 995,- kr. Normalprisen for dette møntsæt er 1.995,- kr. De sparer hermed hele 1.000,- kr.

 

 

2021 har været et bemærkelsesværdigt år, heldigvis med flere op- end nedture og efter 2020, har vi endelig kunne se lyset for enden af tunnelen. Som vi oplevede ved diverse sportsbegivenheder, betyder sporten meget for den danske befolkning. Selvom vi fik den værste tænkelige start på fodbold-EM, har vi i Danmark vist, hvordan man står sammen. Denne nyfundne kampgejst, viste de danske atleter også med deres flotte OL-præstationer i Japan. Selv efter 2020, har vi 2021 oplevet, at der bare er noget specielt ved det danske samfund. 2021 blev sportens år, hvor glæden, den gensidige støtte og sammenholdet danskerne imellem har været exceptionelt.

Hvis De ønsker Dem fremragende kvalitet er årssættet ikke til at tage fejl af. Det er nemlig af den absolut bedste kvalitet 0 og har en flot overflade uden ridser, og med betagende og nydelige motiver på mønterne. Møntsættet er naturligvis i originalemballage, og er desuden slået i langt højere kvalitet end de mønter der sædvanligvis er på markedet. Dette møntsæt er absolut uundværligt for alle der værdsætter mønter af meget høj kvalitet.

 

Ved køb af denne mønt starter du den frie samling af "Proof Årssæt" - Læs mere