Årssæt 2022

199,00

Årssættet fra 2022 er det nyeste årssæt der er udgivet af Den Kgl. Mønt. Mønterne er slået i den absolut bedste kvalitet 0 og har en flot spejlende overflade uden slid og med betagende og nydelige motiver på mønterne. Sættet sælges til den lave pris af 199,- kr. + porto, som er Nationalbankens vejledende udsalgspris. Det fås ikke billigere!

Model/varenr.: 22592

2022 har været et yderst bemærkelsesværdigt år. Efter coronaårene i 2020-21, havde vi alle set frem til en normalisering af verden, hvor vi kunne færdes frit og trygt. I stedet invaderede Rusland d. 24. februar Ukraine og skabte den største krigshandling på Europæisk jord siden 2. Verdenskrig. Heldigvis forsvarede Ukraine sig bravt og formåede at slå russerne tilbage både ved Kyiv og Kharkiv. Vesten indførte efterfølgende massive sanktioner imod Rusland og Hviderusland med en voldsom inflation til følge. Putin har smidt masken, og Verden bliver ikke den samme igen foreløbig.

Heldigvis har der også været positive oplevelser i 2022. Tour de France startede i Danmark, og hele Verden kom til at føle Danmarks kærlighed til cykelsport. Rytterne cyklede igennem Danmark til en folkefest og folkefesten kulminerede i Jones Vingegaards samlede sejr i Paris. En fantastisk præstation som ikke er opnået af en dansk cykelrytter siden Bjarne Riis’ sejr i 1996.

Dette års møntsæt består af Danmarks møntserie præget i 2022. Møntsættet indeholder 50-øren og 1-, 2-, 5-, 10- og 20-kronen. Samt en 20-krone erindringsmønt præget i anledning af Hendes Majestæt Dronning Margrethes 50-års regeringsjubilæum. De får dette smukke Årssæt fra 2022 til den lave pris på 199 kr. + 49 kr. i porto og ekspedition. (Nationalbankens vejledende udsalgspris er 200 kr.)

Ved køb af dette Årssæt starter du den frie samling af "Danmarks Årssæt", som er helt uden binding eller forpligtelser. Læs mere

spacer