Ægte Sølvdollar for Apollo 11 fra 2019

795,00

Få den nyeste amerikanske sølvdollar, slået i anledning af 50-året for månelandingen

Model/varenr.: 21681

Da Apollo 11 landede på månen d. 20. juli 1969 fulgte hele verden med på TV. Det var et af det 20. århundredes største præstationer og banebrydende for hele menneskeheden. Endvidere fik USA sat Sovjetunionen godt og grundigt på plads i rumkapløbet.

Siden John F. Kennedy fremsatte sin ambition om at sætte en mand på månen havde NASA arbejdet utrætteligt på at opnå målet, og at det lod sig gøre var nærmest utroligt.

For at hædre denne helt specielle præstation har US Mint udstedt en ganske særlig erindringsmønt, der er kurvet(mønten er ikke flad, men buer). Forsiden af mønten viser et fodaftryk fra månen, mens bagsiden viser det ikoniske billede af ”Buzz Aldrin på månen”. På mønten kan man se visiret og en del af Buzz Aldrins hjelm. I refleksionen af Aldrins hjelm kan man se Niel Armstrong, det amerikanske flag og månelanderen.

Mønten er en meget stor sølvmønt på 38 mm i diameter. Den vejer 26,730 g. og er slået i 90 % sølv. Mønten sælges til den lave pris på 795,- kr. Prisen inkluderer ægthedscertifikat som garanterer ægthed og kvalitet, et følgebrev som beskriver mønten, og mønten leveres i kapsel og et smukt skrin. (Denne mønt starter ikke en samling og der tilføjes ikke yderligere omkostninger).