Basketball Hall of Fame 2020

995,00
1.295,00
Du sparer: 300,00

Mønten er et ‘must have’ for sportsglade møntsamlere, så ‘miss’ ikke chancen - vær med til at fejre en af de mest respekteret sporstgrene i verden, med sportslige legender som fx. Michael Jordan, Allen Iverson, Lebron James, Kobe Bryant mm. Forsiden viser tre basketballspillere der hver især prøvet at få bolden under kontrol. Bagsiden er kurvet og viser en basketball på vej i nettet. Mønten sælges kun for 995,- kr!

Model/varenr.: 22158

Den hoppende bold, det tilfredsstillende ‘swish’ af et perfekt skud, den lammende buzzer og adrenalinen fra de råbende fans. Basketball har begejstret spillere og fans verden over i mere end 125 år. Sporten blev opfundet den 21. december 1891, og har siden udviklet sig til en af de mest velkendte sportsgrene, som dagligt bringer glæde verden over

Naismith Memorial Basketball Hall of Fame er den officielle hall of fame for sporten basketball, beliggende i byen Springfield i Massachusetts, USA, den by hvor James Naismith i 1891 opfandt sporten. Den blev oprettet i 1959, og hvert år nomineres nye medlemmer til optagelse.

Naismith Memorial Basketball Hall of Fame har over 400 medlemmer, og besøges hvert år af op mod 200.000 gæster. Medlemmerne inkluderer både spillere, trænere og dommere, der har udmærket sig indenfor sporten, samt udvalgte bidragydere, der har været med til at fremme basketballsporten.