Årssæt 2016, Den Kgl. Mønt

299,00

Hvert år udsteder Nationalbanken et Årssæt indeholdende de mønttyper, der har været sat i cirkulation i løbet af året. Sættet indeholder alle 6 mønter som er sat i cirkulation i 2016, men mønterne i sættet er noget ganske særligt. Mønterne er præget med flere slag end de almindelige cirkulationsmønter som du finder i din lomme. Dette gør præget tydeligere, og gør mønterne usædvanligt smukke.

Model/varenr.: 20660

De Danske Årssæt

Ved bestilling af Årssættet fra 2016, der er det nyeste, danske Årssæt starter du samlingen af "Danmarks Årssæt”, som er helt uden binding og forpligtelser.  Hvert årssæt indeholder et ucirkuleret eksemplar af hver mønt som er blevet præget det pågældende år, samt en medalje.  Det hele fremsendes i et samlet sæt produceret af Nationalbanken.

Samlingen "De Danske Årssæt” fungerer på den måde, at der én gang hver måned fremsendes et nyt årssæt med et girokort til betaling indenfor 14 dage. Årssættene koster kun 399-799 kr. (Vi tager forbehold for evt. prisændringer). Der tillægges ikke forsendelsesgebyr eller andre omkostninger. Hvis du har ét eller flere af årsættene kan du naturligvis springe det/de Årssæt over, blot du giver os besked.

At samle på de danske årssæt er helt uden binding og forpligtelser. Hvis du ikke længere ønsker at samle kan du altid kontakte Møntkompagniet per brev, mail eller telefon (35 12 62 54) og stoppe samlingen. Derudover har du altid 14 dages fri returret på alle årssættene.