Årssæt 2019

199,00

Årssættet fra 2019 er det nyeste årssæt der er udgivet af nationalbanken. Det er af den absolut bedste kvalitet 0 og har en flot overflade uden ridser og med betagende og nydelige motiver på mønterne. Sættet sælges til den lave pris af 199,- kr. som er under Nationalbankens vejledende udsalgspris. Du får det ikke billigere!

2019 var et spændende år, for Danmark – især i en sportslig henseende. Uforglemmeligt var det, da Danmark den 27 januar 2019 vandt over Norge i VM-finalen i håndbold, og vi kunne kalde os verdensmestre for første gang nogensinde – glæden ville ingen ende tage! Den danske triumf sluttede dog ikke der, da Danmark igen kunne se sig som stolte danskere, da Mads Pedersen i september 2019 vandt VM i landevejscykling – som den første verdensmester for herre i landevejscykling nogensinde!
2019 blev dermed stemplet som et fantastisk år for den danske sportsverden!

Verden måtte også se skræmmende på, mens et af Paris’ smukkeste og ældste varetegn stod i flammer – Notre Dame. Heldigvis overlevede katedralens to ikoniske tårne branden – og der kunne dermed genopbygges. Afslutningsvis må vi selvfølgelig heller ikke glemme dem vi har mistet. Vi mistede blandt andet Lars Larsen (Dyne-Larsen) – en af landets mest folkekære erhvervsfolk.

Ved køb af denne mønt starter du den frie samling af "Danmarks årssæt". Læs mere