Den Officielle Harry Potter-mønt

0,00
399,00
Du sparer: 399,00

Vi er alle blevet fantastisk underholdt i Harry Potter og hans venner, i deres kamp imod den onde Valdemort.J. K. Rawlings har skabt et fantastisk fantasifuldt univers med troldmænd, hekse, drager, vampyrer, trylledrikke, besværgelser og naturligvis de godes kamp imod de onde. Alle os fans af dette univers må eje Den Officielle Harry Pottermønt! 

Det er med stor glæde at Møntkompagniet kan tilbyde Den Officielle Erindringsmønt med Harry Potter! (Stærkt begrænset oplag på kun 25.000 stk - direkte fra Gringotts Wizarding Bank)

Model/varenr.: 22162

Harry Potter-bøgerne handler om de begivenheder, Harry oplever i sit 11. til 18. leveår. Handlingen er i høj grad centreret om Hogwarts Skole for Heksekunst og Troldmandsskab, hvor Harry bliver indskrevet, da han på sin 11-års fødselsdag finder ud af, at han er en troldmand.

Harrys bedste venner på Hogwarts er Ron Weasley og Hermione Granger; de tre følges gennem alle bøgerne og hjælpes ad med at overkomme de udfordringer, de møder, trods lejlighedsvise uenigheder. På Hogwarts er Harrys værste fjende Draco Malfoy og hans slæng bestående af Gregory Goyle og Vincent Crabbe.

Harry er berømt i hele troldmandsverdenen, fordi han er den eneste person, der har overlevet Dræberforbandelsen Avada Kedavra og for som spæd at have besejret mørkets troldmand Lord Voldemort. Men da Lord Voldemort vender tilbage må Harry tage kampen op mod ham igen.

Mønten har en vægt på 31,1g og er 40mm i diameter, med motiv af en af verdens mest kendte fiktive figurer, fra en af verdens mest anerkendte bog- og filmserier. Mønten er slået på Samoa og har en nominel værdi på $½. Mønten leveres i en smuk ucirkuleret kvalitet og har en diameter på 40 mm.

Der er kun et begrænset antal til rådighed, så der er en salgsgrænse på 1 stk. per husstand. Hvis flere bestilles fremsendes kun èn.

Ved bestilling af denne mønt starter du den frie samling af Harry Potter Official Coin Collection, som er helt uden binding eller forpligtelser - læs mere.