Få den første erindringsmønt med Kronprins Frederik fra 1986 - GRATIS

Populær
-100%
0,00
95,00
Du sparer: 95,00

I 1986 fyldte Kronprins Frederik 18 år, hvorved han blev myndig, indtrådte i Statsrådet og begyndte sine officielle pligter. Denne store begivenhed valgte Nationalbanken af fejre ved udstedelsen af en 10-krone erindringsmønt, hvor bagsiden prydes af det første møntportræt af Kronprins Frederik(forsiden var stadigvæk forbeholdt mor). Mønten leveres i en smuk ucirkuleret kvalitet 0 - gratis + porto!

Model/varenr.: 21574

På det pågældende tidspunkt var kronprinsen i færd med at afslutte sin studentereksamen fra Øregaard Gymnasium i Hellerup som nysproglig student. Umiddelbart herefter startede kronprinsen sin militære karriere som rekrut i Livgarden.

Motivet på mønten rammer særdeles godt. Den lidt sårbare unge mand, der vist ikke var helt komfortabel med at skulle blive konge af Danmark, syntes tydeligt. En stor kontrast til den nuværende kronprins Frederik, der fremtræder med stor selvsikkerhed og tydeligs er klar til at blive konge når tiden er inde.

Mønten leveres leveres med glat rand i et smukt skrin helt uden ekstra omkostninger.

Denne mønt er stærkt eftertragtet og vi har et begrænset oplag, så vi tillader kun at De bestiller én mønt per husstand.

Ved bestilling af erindringsmønten for Kronprins Frederiks 18-års Fødselsdag i 1986 starter du en fri samling af Danmarks Royale 5- og 10-er en af en række spændende royale begivenheder Læs mere her!

spacer