Harry Potter for kun 146 + porto

146,00
499,00
Du sparer: 353,00

Vi er alle blevet fantastisk underholdt i mange timer af Harry Potter, og nu kan Møntkompagniet tilbyde den officielle mønt med den unge troldmand! (Stærkt begrænset oplag på kun 25.000 stk!)

Model/varenr.: 22162

Harry James Potter er en fiktiv person og helten i J.K. Rowlings romanserie af samme navn.

Harry Potter-bøgerne handler om de begivenheder, Harry oplever i sit 11. til 18. leveår. Handlingen er i høj grad centreret om, men ikke begrænset til, Hogwarts Skole for Heksekunst og Troldmandsskab, hvor Harry bliver indskrevet, da han på sin 11-års fødselsdag finder ud af, at han er en troldmand.

Harrys bedste venner på Hogwarts er Ron Weasley og Hermione Granger; de tre følges gennem alle bøgerne og hjælpes ad med at overkomme de udfordringer, de møder, trods lejlighedsvise uenigheder. På Hogwarts er Harrys værste fjende Draco Malfoy og hans slæng bestående af Gregory Goyle og Vincent Crabbe.

Harry er berømt i hele troldmandsverdenen, fordi han er den eneste person, der har overlevet Dræberforbandelsen Avada Kedavra og for som spæd at have besejret mørkets troldmand Lord Voldemort. Men da Lord Voldemort vender tilbage må Harry tage kampen op mod ham igen.

Mønten har en vægt på 31,1g og er 40mm i diameter, med motiv af en af verdens mest kendte fiktive figurer, fra en af verdens mest anerkendte bog- og filmserier. Harry Potter mønten sælges til kun 146,- kr. Der er kun et begrænset antal til rådighed, så skynd dig!

Ved bestilling af denne mønt starter du den frie samling af Harry Potter Official Coin Collection - læs mere.