Guldbarre fra UEFA EM 2020 - København

499,00
999,00
Du sparer: 500,00

Få den første guldbarre nogensinde for Danmarks nationalstadion - Parken! På godt og ondt var EM i fodbold denne sommer yderst mindeværdigt! Eriksens kollaps og Danmarks vej til semifinalen i EM i fodbold. Få dit evige minde i ægte guld til kun 499,- kr! Det fås simpelt ikke bedre.

Guldbarren er momsfrit guld!

Model/varenr.: 22380

Til EM i fodbold 2020(udskudt til 2021) fik det danske fodboldlandshold vist hvad det er lavet af. Christian Eriksens hjertestop lammede hele nationen, men herefter fandt holdet sammen og rejste sig igen. Rejsen endte i semifinalen mod England på Wembley, hvor vi tabte marginalt med 2-1 i overtiden. Danmarks landshold er tilbage efter en mangeårig tørkeperiode, og vi glæder os til at se dem kvalificere sig til VM i Qatar.

Under EM 2020 blev der spillet i alt fire kampe i Parken. Kampe som vil blive husket i noget til – af forskellige grunde. De første tre kampe deltog Danmark selv i opgørene – hvor vi spillede mod hhv. Finland, Belgien og Rusland. Mest memorabelt ved dette er naturligvis de forfærdelige scener ved kampen mod Finland hvor hele verden så til mens Christian Eriksen pludselig faldt om midt på banen, og var nødt til at få livsreddende hjælp. Parkens anden kamp var mellem Danmark og Belgien, hvor niveauet var tårnhøjt. De larmende og støttende danske fans rystede det belgiske mandskab, som ledte til et tidligt mål til Danmark. Dog udviser Belgien stor klasse, og vendte kampen til en 1-2 sejr i deres favør. Den tredje kamp var den danske massakre mod det russiske mandskab, hvor man for alvor så de danske kræfter.

UEFA har udstedt denne guldbarre på Gibraltar med en nominel værdi på 1£. Forsiden viser dronning Elisabeth 2., men bagsiden viser Parken Nationalarena, Cirkelbroen og Rundetårn.

Denne guldbarre er momsfri og vejer 0,50g. Guldbarren har størrelsen 8,6 x 15,2 mm.

Ved køb af denne guldbarre starter du den frie samling af EM i Fodbold 2020 i Guld, som er helt uden binding eller andre forpligtelser. Læs mere!

Bemærk: Barmønter betragtes som moderne sjældenheder! Derfor er der kun 500 af slagsen i Danmark! Kun få samlere vil derfor have mulighed for at eje dette smukke stykke.