Guldbarre fra UEFA EM 2020 - København

499,00
999,00
Du sparer: 500,00

Få den første guldbarre nogensinde til et europæisk fodboldmesterskab! Med fodbold EM lige om hjørnet, tilbyder vi denne mønt som evigt minde for denne specielle begivenhed! Specielt er det nemlig, at EM2020 også bliver spillet i Danmark - på nationalstadionet, Parken. Få dit evige minde til kun 499,- kr! Det fås simpelt ikke bedre.

Guldbarren er momsfrit guld!

Model/varenr.: 22380

Hvem kan glemme det... Flemming Povlsen vrister sig fri på højre fløj, han lægger den tilbage til John "Faxe" Jensen der, med hans egne ord, "ramte den lige i røven". 1-0 til Danmark efter bare 19 minutter, i et brag af et opgør mod Tyskland i EM finalen 1992. Kampen stod nu på massivt defensivt arbejde fra danerne, som stadig var farlige på kontraangreb. Danskerne kunne se spændte på, mens Peter Schmeichel og defensiven stod overfor angrebsfarlige tyskere, sultne efter en udligning. Den ene redning efter den anden. Og så... 12 minutter før tid med et oplæg fra Claus Christiansen tæmmer Kim Vilfort bolden på tyskernes banehalvdel, dribler sig fri for to forsvarsspillere og sparker et velplaceret spark ind ved indersiden af stolpen. Med ordene fra kommentatoren Flemming Toft - Ja, ja, ja, ja, ja, Hutlihut! kunne Danmark bryde ud i eufori. Danmark havde gjort det umulige, da de besejrede de forsvarende verdensmestre fra Tyskland med hele 2-0. Uden tvivl den største triumf i dansk fodboldshistorie.

Kan Danmark tage titlen ved EM 2020, som for første gang nogensinde er blevet udskudt? Danmark møder Finland i første opgør lørdag den 12. juni. Det er tid til at bakke op omkring de danske drenge, og håbe de kan genskabe triumfen fra 1992!

UEFA har udstedt denne guldbarre på Gibraltar med en nominel værdi på 1£. Forsiden viser dronning Elisabeth 2., men bagsiden viser Parken Nationalarena, Cirkelbroen og Rundetårn.

Denne guldbarre er momsfri og vejer 0,50g. Guldbarren har størrelsen 8,6 x 15,2 mm.

Ved køb af denne guldbarre starter du den frie samling af EM i Fodbold 2020 i Guld, som er helt uden binding eller andre forpligtelser. Læs mere!

Bemærk: Barmønter betragtes som moderne sjældenheder! Derfor er der kun 500 af slagsen i Danmark! Kun få samlere vil derfor have mulighed for at eje dette smukke stykke.