Få en af Hitlers Nazi sølvmønter

195,00
395,00
Du sparer: 200,00

Få en ægte nazisølvmønt fra Det Tredje Rige, som vejer 8 g. og er slået i 62,5% rent sølv.

Mønten er slået i Hitlers Nazityskland og er en ægte nazi 2-Reichsmark i sølv med motiver af den tyske kejserørn, hagekors og krigshelten fra Første Verdenskrig, Paul Von Hindenburg. 2-Reichsmarken er slået i årene 1936 til 1939 og leveres i en flot kvalitet 1-1+ eller bedre.

Få denne historiske souvenir fra en af de mest interessante perioder i Verdenshistorien!

Model/varenr.: 22827

Hitler blev aldrig afbildet på mønter. I stedet ses Rigspræsident Paul von Hindenburg på forsiden. Hindenburg var general under 1. Verdenskrig og sejrherren fra Tannenberg og de Masuriske Sumpe. Derfor var han umådelig populær i den tyske befolkning. På trods af sin alder på 84 år søgte han genvalg til Rigspræsident udelukkende for at forhindre Hitler i at tage magten. I 1933 var han dog nødsaget til at indsætte Adolf Hitler som rigskansler. Hindenburg døde i 1934, hvorefter Hitler overtog præsidentembedet og tiltog sig diktatoriske beføjelser. Hitler så umådelig meget op til Hindenburg, men følelserne var ikke gensidige.

På bagsiden ses den tyske ørn siddende på et emblem med et hagekors. Den tyske ørn er et af de ældste statssymboler i Europa og har rødder tilbage til de germanske stammer, der havde ørnen som et symbol for guden Odin.

2-Reichsmarken fra 1936-39 har en diameter på 25 mm., vejer 8 g. og er slået i 62,5 % sølv.

Ved bestilling af 2-Reichsmarken, Starter De den frie samling af "Hitlers Nazimønter", som er uden binding Læs mere her!